Barion Pixel

Nézd meg merre jártunk mostanában, kövess minket!

Etyeki Kávé

tricikli

Tricikli

A tricikli az ismert közlekedési eszközök kvintesszenciája, olyan mint egy jó bicikli, csak spiccesen sem dőlünk el vele, nem kell félni sem kanyartól sem ároktól, nem véletlenül használjuk mi is a rendezvényeinkhez.

Ami miatt mi elsősorban ezt a formátumot választottuk, az a mobilitás. A lokális jelenlét rendkívül fontos, sőt, mintha egyre jobban felértékelődne. A pandémia és a bezártság, illetve a szomszédban zajló háború és a gazdasági bizonytalanságok együttesen ráébresztették az embereket a helyi közösségek fontosságára. Arra, hogy a szomszédban is van egy pék, aki kenyeret süt. Arra, hogy az etyeki szőlőhegyeken csodálatos borok és pezsgők készülnek. Arra, hogy van Etyeken helyi sajt, helyi sonka és helyben főzött etyeki sör.

Ezt e helyi közösséget pedig ápolni kell, a tagjainak lehetőséget kell biztosítani az együttlétekre, hogy a közös élmények összekovácsolják az etyekieket. Ezért jó az összes Etyeki Piknik, a ChardonnÉJ és a Borangoló, ezért fontos, hogy együtt is kimenjünk a Korda Filmstúdióba és ezért fontos, hogy a helyi termékek sorában ott van az etyeki kávé. Ott vagyunk mi is veletek, etyekiekkel. Legyen szó gasztronómiai vagy borfesztiválról, pezsgős reggeliről vagy fine dining vacsoráról, a jó kávéra mindig szükség van, mi pedig csak felpattanunk a nyeregbe és máris főzzük nektek a lehető legjobb kávékat!

Post a Comment